Akademia e Shkencave e Shqipërisë në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave dhe të Arteve të Maqedonisë do të organizojnë një Konferencë Shkencore Ndërkombëtare me temë: Sistemi “Liqenet Ohër – Prespë”, gjendja aktuale - problematika dhe perspektiva, që do të zhvillohet në muajin tetor 2013, në Ohër dhe në PogradecKlikoni për më shumë...